Udtalelser

Skrevet d. af
Væk med spisetrang
Jeg har været til hypnose hos Erik to gange nu for min store spisetrang. Tænkte på Chips og slik døgnet rundt. Men allerede efter første hypnose var trangen væk. 14 dage senere til anden hypnose havde jeg tabt 4.9 kg. Kun ved bare at droppe alt det usunde.
Vil klart anbefale Erik til andre.
Vh Christina
– o – o -o – o – o – o -o – o-
Hej Erik
Ja imorgen er det 3 uger siden jeg fik hypnose / hjælp til min diabetes, miraklet er sket jeg har ikke på noget tidspunkt spist slik men har 2 gange haft lyst, afhjulpet med dine ord tag en dyb indånding og så var det glemt, alt sammen stadig en succes men også utrolig oplevelse, jeg har fortalt flere om det nogle kigger mærkeligt og tænker jeg nok er tosset men lad den om det, endnu engang tak for hjælpen.
Med venlig hilsen
Per Larsen
 .
 .
– o – o -o – o – o – o -o – o-
 .
 .
Kære Erik☀. Jeg vil blot fortælle dig, at jeg begyndte på hormoner igen i søndags og har på ingen måder været påvirket af dem rent psykisk! Jeg føler mig ovenpå, stærkt og rolig indeni – det er helt uvirkeligt – nærmest som om medicinen ikke virker… Håber mit overskud fortsætter… Tusind tak fordi du har været så stor en hjælp for mig🌸… Hilsen Nanna
 .
 .
– o – o -o – o – o – o -o – o-
 .
 .
Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige hypnoseer hos Erik – og alle har jeg haft god effekt af.
Den første hypnose fik jeg p.g.a. et hold i lænden – et hold jeg fik første gang som 14-årig, og som gentagne gange er kommet retur ved fx forkerte bevægelser. Jeg har haft mén af holdet, da jeg ikke kunne bøje mig forover uden, at lænden “låste”, når jeg skulle rette mig op igen.
Efter første hypnose ved Erik har jeg ikke mærket noget til ménene – har ikke haft hold i lænden, og jeg kan bøje mig forover og rette mig op igen UDEN PROBLEMER.
Erik har også givet mig healende hypnoseer for krop og sind. Og må sige jeg har aldrig haft det bedre og været så afbalanceret med mig selv.Erik er og bliver en mirakel-mand, og jeg er importeret over hans evner. Jeg troede til en start, at det bare var noget “hokus-pokus-pjat”, men jeg har i den grad taget fejl, og det er jeg glad for, at jeg har.Udover, at Erik har nogle fantastiske healende evner, så er det altid rart at komme i klinikken. Erik tager varmt imod en, og man føler sig altid velkommen. Erik tager én meget seriøst, og han tager rigtig god tid til én.Jeg vil klart anbefale Erik til andre.Ann 

– o – o -o – o – o – o -o – o-

 

Hej Erik

Tusind tak for hypnose i går😊 dejlig face og effektiv healing❤ vågnede idag for første gang længe uden smerter i ryggen👍👍tak for det
Har jo en tid hos kiropraktoren som jeg lige nu syntes virker lidt skørt, pendulerede dog på det.. og fik at vide at jeg godt kunne tage afsted… så det gør jeg, og tænker det vil gøre mig endnu mere mobil.

Jeg vender helt sikkert tilbage inden længe

Mange hilsener  og ønsker dig en dejlig dag

Lene

– o – o -o – o – o – o -o – o-

Jeg har fået japansk ansigtsløftning hos Erik og det kan varm anbefales. Det er den bedste selvforkælelse man kan forestille sig. Jeg kom med hovedpine og gik derfra helt frisk. Jeg skal helt sikkert have flere hypnoseer 😊Anette

 – o – o -o – o – o – o -o – o-
Jeg er flere gange blevet behandlet af Erik – altid med overraskende godt resultat.
Uanset om jeg er kommet med muskelspændinger, som Erik har behandlet med spirituel massage, eller jeg har fået healing pga. en luftvejsinfektion, har jeg mærket en klar bedring med det samme.
Jeg har senest prøvet hypnoseen Japansk ansigtslifting, som er den mest behaglige og afstressende hypnose, man kan forestille sig. Det er helt klart en hypnose, jeg vil fortsætte med, både for at få en synlig effekt i ansigtet, men også fordi det er den mest fantastiske måde at forkæle sig selv på.
Jeg kan på det varmeste anbefale hypnoseer hos Erik. Han er en meget dygtig behandler med helt magiske hænder.
HL
 – o – o -o – o – o – o -o – o-
Jeg havde bare den bedste og dejligste oplevelse, da jeg blev fjernhealet af Erik. Jeg havde rigtig meget migræne, som jeg har døjet med de sidste 20 år. Jeg lå på sofaen og modtog fjernhealing, og pludselig følte jeg, at der var en, der tog mig på knæet på mit ben, men jeg kunne ikke se nogen, så var det lige som, der var en, der førte hånden nedad mod anklen, og derefter blev der taget hårdt fat om min ankel og trukket hårdt i hele benet samtidig med, at det blev løftet op, og jeg kunne stadig ikke se nogen person, benet blev lagt ned igen, og jeg lå stadig på sofaen men mærkede, at der var noget der arbejde i min krop, og jeg kunne mærke, at migrænen var aftagende. Jeg gik i seng og fik en god nats søvn og vågnede om morgenen uden hovedpine i lang tid, og det har holdt i 4 mdr. nu.
PS Jeg havde selv glemt det, men jeg fik som barn målt, at jeg havde 1,5 cm forskel på min benlængde og kan også mærke, at mine muskler i lænd og baller er meget mere afslappet end før.
PPS Jeg må også indrømme, at jeg ikke troede på fjernhealing, så første gang jeg skulle have fjernhealing, holdt jeg mig ikke i ro, jeg gik på toilet og snakkede lidt i telefon mm. Men da fik jeg også et chok, for da jeg snakkede med Erik efterfølgende ,fik jeg at vide, at hvis han skulle bruge sin tid og energi på at heale mig, så skulle jeg gøre som han sagde og holde mig i ro. Han kunne fortælle mig, at jeg havde kikket på min telefon og været på toilet mm., så fik jeg lige den, at ham skal man ikke prøve at skjule noget for.
Så jeg kan på det varmeste anbefale hypnose af Erik.
Ulla
 – o – o -o – o – o – o -o – o-

I foråret fik jeg konstateret moderate celleforandringer i livmoderhalsen. Jeg skulle have foretaget et keglesnit. Forud for dette indgreb, havde jeg en masse tanker, “Havde jeg kræft”, “hvad ville prøverne sige”, hvordan ville den videre hypnose blive”, “hvad skulle jeg sige til min familie og mine venner, eller skulle de overhovedet vide noget”.

Jeg har tidligere med godt resultat fået hjælp fra Erik. Han lovede at fjernheale mig, og flere aftener op til operationen fik jeg besked på at ligge på sofaen og slappe af. Jeg følte mig meget afslappet under healingen.
Dagen hvor indgrebet skulle foregå fik jeg healing under selve indgrebet. Da jeg fik svar på det stykke, der blev fjernet ved keglesnittet, fik jeg at vide, at der ikke var celleforandringer i det stykke, der var blevet fjernet.
Jeg er sikker på, at det er på grund af healingen.
Thrane