Om mig

Skrevet d. af
Erik har igennem snart 20 år arbejdet med hypnose og healing og har derfor stor erfaring, som han flittigt bruger og øser ud af i sine hypnoseer og ved afholdelse af kurser.
.
Her følger en kort gennemgang af uddannelser mm.:
 • Workshops i Spirituel energi 1996
 • Diverse Workshops og kurser i Spirituel energi og healing 1996 til dato
 • Studier i Englehealing 1997 til 2013
 • Uddannelse Master i Hypnose 2003 til 2006
 • Uddannelse Master i NLP 2004 til 2006
 • Uddannelse Hypnose for børn 2007
 • Uddannelse Reiki Healing 2013
 • Kursus Husrensning 2014
 • Uddannelse Spirituel Healing 2014
 • Uddannelse Reiki Master Teacher 2015
 • Uddannelse Spirituel Healing UV 2015
 • Japansk Ansigts Lifting 2015
 • Japansk Ansigts Akupunktur 2016
 • Øre Akupunktur 2016
 • Special healende Nakke massage 2016
 • Ansigts massage 2016
 

Erik hvem er han?

Det har der været forespurgt på, så jeg prøver at beskrive det kortest muligt. 😉

Han er en ung mand med over 50 års erfaring 😀

Han har altid været en selvstændig person, som begår sig lige godt i sit eget selskab som i store selskaber.

Da han var ung, lyttede man stadig lidt efter hvad ens forældre syntes, man skulle, så han kom i lære som snedker/tømrer hjemme hos sin far. Arbejdede i et par år i faget, men ville noget andet.

Han har, fra han var teenager, interesseret sig meget for livet, og hvad det bestod af.
Hvad er det, der giver folk deres personlighed? Lever vi flere gange? Hvorfor bliver nogen syge og andre ikke? – og er det noget, vi selv har indflydelse på?
Så han læste alt, hvad han kunne om psykologi, hypnose, grafologi og clairvoyance, det var dog ikke så nemt den gang, han manglede bl.a internet og Google 🙂

Han var ikke klar til at arbejde med det endnu, så det forblev noget, han læste om i sin fritid. Han ville dog gerne arbejde med noget, hvor han havde med menesker at gøre. Han havde derfor bestemt sig for ikke at overtage sine forældres firma. Så han startede en ejendomsmæglerforretning i Fredericia (danmarks yngste ejendomsmægler 21 år) og tog en god bid af kagen i området og ruskede godt op i, hvad der kunne gøres bedre.

Men han arbejdede for meget og var også blevet gift som 21 årig, men havde ikke lige overskud til at passe ægteskabet, for han havde jo sit firma, som han også var gift med.
Derfor blev han skilt og der skulle deles, så han begynde at tænke på at sælge forretningen.
Og så begyndte han at tænke lidt mere over livet igen.

Pludselige kom der en og spurgte, om han ikke kunne tænke sig at blive produktionschef på et større reklamebureau, som havde holdt øje med, hvad han lavede, og også havde brugt ham i nogle handler. Det sagde han ja til og solgte sin ejendomsmæglerforretning.

Det blev til ca 3 år som ansat, så kunne han ikke klare at være ansat længere, der skulle ske noget nyt. Han havde som den første ejendomsmægler i Fredericia brugt EDB i sin forretning og været med til at kører EDB ind på reklamebureauet, så han startede op med rådgivning og hjælp til indførsel af EDB i virksomheder. Det viste sig hurtigt, at der var flest reklamebureauer og trykkerier, der henvendte sig, så det blev hans speciale, og der blev travlt, med op til 21 ansatte var der gang i den.
Men træerne gror ikke ind i himlen, der kom en krise og en kæmpe kunde kunne ikke betale, så han måtte lukke på den hårde måde.

Jeg ved ikke, hvad der er med ham Erik, for aller bedst som man skulle tro, nu var han færdig og klar til at gå på landevejen, så startede han op igen. Kørte rundt til de gode kunder og fik aftaler med dem så han med 2 ansatte kunne have en fornuftig forretning, der kunne give overskud til, at han kunne læse psykologi og tage en Master i Hypnose.

Han fik lavet sig en klinik i Byen, som havde åben 2 dage om ugen, hvor han hurtigt fik en flot kunde- tilgang. Som det kørte aller bedst, og han var klar til at udvide til 3 dage om ugen, tog han en fredag eftermiddag til København med sine 2 drenge på en Tivolitur. Som han gik der i fodgængerovergangen ved Tivoli for grønt lys og bare nød sine drenge, livet og det gode vejr, kom der en Taxa og kører direkte ind i ham, så han fløj hen over bilen og landede bevidstløs inde på midterrabatten. Drengene skete der heldigvis ikke noget alvorligt med. Men Erik nåede dog at se tunnelen og lyset, og se sig selv ligge på midterrabatten og råbe: Børnene, de kan ikke undvære mig, jeg må tilbage for at passe på dem. Han fik så at vide, at det ikke var hans tur endnu. Og mens han så sig selv begynde at rører på sig, forsvandt han helt tilbage i sin egen krop, og mærkede nu ømhed og smerte i kroppen.

Han overlevede heldigvis, brækkede ingen lemmer, men fik nogle indre skader i hofte, ben og hoved, så han måtte lukke sin elskede klinik, og prøve at holde gang i sit IT firma så han kunne leve. Men det var hårde år, i de år han måtte bruge på at komme til sig selv igen. Han måtte hæve sine pensioner og tage lån i sit hus mm for at klare sig. Men som han siger: Jeg lever, og det er kun døde ting og der er mange år endnu at arbejde i.

Nu syntes han, at tiden er inde til at komme på fuld tid med klinikken. Hans visioner er blevet om muligt størrer. Han går meget op i, hvorfor nogen bliver syge og andre ikke. Hvorfor nogen har allergi og andre ikke. Hvorfor nogen har angst og andre ikke. Han mener, at mange af de, der går og døjer med et eller andet, kan slippe for det ved at ændre på deres måde at tænke på og på livsstilen. Det er det, han vil hjælpe dem med gennem samtale, hypnose, massage og healing. Jeg tror, han har ret i, at der kan gøres meget ved at ændre livssyn.
Der er læger, der har undersøgt, om det betyder noget, om folk er positive eller negative før og efter en hypnose eller operation, jeg tror ikke jeg behøver at skrive hvad de nåede frem til i deres undersøgelse 😀